Skapa produktflöde för Instagram-butik

Marknadsför dina butiksprodukter även på Instagram med några få klick. Allt du behöver är ditt produktflöde och tillgång till Meta Business Manager som du kan registrera dig för här.

Koppla Instagram till Meta

Koppla därefter ditt Instagram-konto till din Meta Business Manager. Hur du gör det beskrivs i videon och här.

Koppla butiken till Business Manager

Nu behöver du bara koppla din butik till Meta Business Manager. Det gör du med bara ett klick under Marknadsföring > Facebook och Instagram i dina butiksinställningar. Klicka på knappen ”Koppla till Business Manager” och ange dina inloggningsuppgifter för Facebook. Så snart din butik är kopplad kan du sätta igång.

Skapa katalog och ladda upp produktflöde

Gå tillbaka till Facebook Business Manager, öppna Commerce Manager och lägg därefter till en ny katalog. Hur det fungerar i detalj beskrivs här.

Nu behöver du bara lägga till produktflödet från din butik i katalogen som skapats. Det gör du även i Commerce Manager och detta beskrivs detaljerat här.

Därefter fastställer du tidsplanen för uppdateringar och standardvalutan för katalogen och laddar upp produktflödet. Färdig.

Var din fråga inte med?

Kontakta oss